Patrik Hrošovský met Slovakije naar EK!

13 november 2020

Het was nog erg spannend, maar het is toch nog gelukt: 'Genkie' Patrik Hrošovský heeft zich met Slovakije na verlengingen gekwalificeerd voor het Europees Kampioenschap volgende zomer, ten nadele van Noord-Ierland. Het is de tweede keer dat Slovakije zich als onafhankelijk land weet te plaatsen voor de eindronde van een groot toernooi.  De wedstrijd in Belfast was de …

KRC Genk bevestigt interesse FC Kopenhagen in Jess Thorup

01 november 2020

KRC Genk is vanmiddag om 12.30 uur op de hoogte gebracht van de interesse van FC Kopenhagen in de onmiddellijke overname van onze coach Jess Thorup. Er moeten nog gesprekken gevoerd worden met Jess en zijn entourage om hierover een duidelijk standpunt te kunnen innemen. Voorlopig onthoudt de club zich van verdere commentaar.  

Sébastien Dewaest voorlopig niet terug naar de A-kern

29 oktober 2020

Sébastien Dewaest keert voorlopig niet terug naar de A-kern van KRC Genk. De verschillende gesprekken tussen de speler en de sportieve leiding van de club hebben niet tot een doorbraak geleid. Sébastien Dewaest onderhoudt zijn conditie bij het tweede elftal. De club zal hierover geen verdere verklaringen afleggen.