Einde samenwerking met Glen Riddersholm

10 juni 2022

KRC Genk heeft afscheid genomen van Glen Riddersholm. De Deen was begin november als assistent toegevoegd aan de technische staf. De club heeft bekeken of Glen in een andere rol aan boord kon blijven, maar dat gebeurt dus niet. We willen Glen uitdrukkelijk danken voor zijn inzet en wensen hem alle succes in zijn verdere loopbaan.

Welkom Ibrahima Sory Bangoura

31 mei 2022

KRC Genk verwelkomt met Ibrahima Sory Bangoura (18) een nieuwe talentvolle jongere. De defensieve middenvelder komt over van de Johnson Académie Sport (SARL) in Guinee en tekende een contract voor vier seizoenen (2026) bij onze club. Ibrahima zal vanaf volgend seizoen aansluiten bij het team in de 1B Pro League. Wij wensen Ibrahima van harte welkom en veel succes!

Pro League Awards: Junya en Pierre in de prijzen

24 mei 2022

Dat Junya Ito met 16 assists de numero uno was in de categorie Pro Assist was vooraf al duidelijk. En dat hadden er nog flink wat meer kunnen zijn, want alleen al in Mechelen bleven nog een handvol van zijn voorzetten onbenut. ‘Ito is onnavolgbaar, onvoorspelbaar ook’, sprak onze voorzitter Peter Croonen, die de trofee in naam van Junya mocht ontvangen. Onze ‘7’ …